English English German German Serbian Serbian

+381 63 1 691 609  office@modernwebideas.net

Naše usluge

Spajajući Vaše želje i prateći najnovije trendove, Modern Web Ideas stvara pristupačne i funkcionalne web sajtove / web portale koji će na najbolji način promovisati Vas, Vašu ideju i Vaše poslovanje. Modern Web Ideas je Vaš pouzdan partner u realizaciji Vaših ideja!
modern web ideas web sajt web portalWeb sajtovi / web portali
Izrađujemo web sajtove / web portale različitih namena koji su prilagođeni za sve veličine ekrana, bilo da su u pitanju statični desktop računari ili mobilni uređaji. (detaljnije)
modern web ideas seo optimizacijaSEO optimizacija
SEO je skraćenica iz engleskog naziva Search Engine Optimisation, što u prevodu znači prilagođavanje ili optimizacija sajta za pretraživače (Google, Yahoo, Bing, Msn). (detaljnije)
modern web ideas web aplikacijeWeb aplikacije
Web aplikacije postale su neophodni deo svakog ozbiljnog poslovanja. Pomoću njih se obavljanje posla znatno ubrzava, bezbednost podataka podignuta je na viši nivo, a samo poslovanje je uspešnije i ekonomičnije. (detaljnije)
modern web ideas upitnici ankete statistikaUpitnici, ankete i statistika
Statistička obrada i analiza podataka je od izuzetnog značaja našim klijentima prilikom donošenja ispravnih zaključaka i poslovnih odluka. (detaljnije)
modern web ideas online kurseviOnline kursevi
Modern Web Ideas u svojoj ponudi ima i izradu profesionalnih sistema za online kurseve, prijatnog korisničkog okruženja, jednostavnog za upotrebu. (detaljnije)
modern web ideas internet prodavniceInternet prodavnice
Ako želite da reklamirate Vašu prodavnicu na internetu, izrada internet prodavnice je najbolje rešenje. (detaljnije)
Logo dizajn
Logo, logotip ili zaštitni znak je vizuelni identitet Vašeg poslovanja pomoću kojeg ćete postati prepoznatljivi na tržištu. (detaljnije)