+381 63 1 691 609  office@modernwebideas.net

Web sajtovi / web portali

Suštinska razlika između klasične internet prezentacije tj. web sajta i web portala je u tome da web portali pružaju raznolikost sadržaja koji privlače daleko veći broj posetilaca tj. potencijalnih kupaca/korisnika Vaših proizvoda/usluga. Web portali zadovoljavaju princip “sve na jednom mestu” o određenoj temi i imaju više opcija i informacija, specifične uslove izrade, strukturu kao i server na kom se nalaze.
Posedovanje ili korišćenje web portala je postalo rastuća potreba da se uvek bude za korak ispred drugih u polju pružanja usluga, informacija i proizvoda.
Izrađujemo nove web sajtove / web portale različitih namena koji su prilagođeni za sve veličine ekrana, bilo da su u pitanju statični desktop računari ili mobilni uređaji. Takođe redizajniramo postojeće web sajtove / web portale kroz bolji dizajn, lepše fotografije, kvalitetnije informacije, optimizaciju koda za pretraživače, brže učitavanje i sl. Nakon izrade web sajta / web portala ili redizajniranja, u sklopu naše usluge, dobijate i godinu dana kompletne administracije.
Više informacija i šta nude web sajtovi / web portali možete pogledati na blog stranici. (detaljnije)

modern web ideas web sajtovi web portali